top of page

Manicure

Dagelijks krijgen onze handen heel wat te verduren. Zowel in de zomer- als wintermaanden vragen ze extra zorg. Voor alle manicure behandelingen gebruiken we de producten van het merk Pronails.
  • Klassieke manicure: de manicure bestaat uit een volledige nagelverzorging. De nagels worden in vorm gevijld, de nagelriemen worden behandeld en overtollige velletjes en nagelriemen worden verwijderd. De nagelplaat wordt voorzien van een nagel serum om de sterkte van de nagels te verbeteren.
  • Spa manicure: bij deze luxe manicure krijg je net dat beetje meer. Een spa manicure omvat alles van een klassieke manicure maar daarnaast ga je met zijdezachte handen naar huis. Om te starten krijgen de handen een reinigend badje met daarna volgend een scrub. Als de dode huidcellen dan verwijderd zijn, sluiten we af met een handmassage en handmasker.
  • Manicure + semi-permanent: kiest u naast verzorgde nagels en handen ook graag voor een kleurtje? Dan kan u kiezen voor de semi-permanente lak van Pronails. Deze behandeling omvat alles van de klassieke manicure maar wordt afgewerkt met een kleur op de nagels. Deze kleur kan langer behouden worden dan eender welke gewone nagellak en blijft +/- 14 dagen. In het salon heeft u een uitgebreide keuze aan kleuren.
Manicure

Pedicure

Onze voeten zijn één van de belangrijkste onderdelen van ons lichaam. Daarom is het extra belangrijk om goed zorg voor ze te dragen.
  • Basis pedicure: bestaat uit het knippen en vijlen van de nagels. Verzorgen van de nagelriemen en verwijderen van oppervlakkig eelt. Afsluiten doen we steeds met een voetencrème.
  • Spa pedicure: tijdens dit zen-momentje verzorgen we de nagels zoals bij een basis pedicure maar zorgen we ook voor zijdezachte voeten achteraf. Starten doen we met een reinigend voetenbadje om daarna de voeten te scrubben. Geniet na de scrub nog van een voetmasker en ontspannende voetmassage.
Pedicure
  • Pedicure + semi-permanent: wil je niet enkel verzorgde voeten maar kies je ook voor een kleurtje? Ook dat is mogelijk met de semi-permanente look van Pronails. Deze lak zorgt voor een mooie glans zodat u voor een langere tijd kan genieten van mooie en verzorgde gelakte teennagels. Deze lak blijft veel langer mooi dan een gewone nagellak.
bottom of page