top of page
lamano huidanalyse.png
lamano huidanalyse.png

Huidanalyse

Ben jij niet helemaal zeker van je huidverzorging? Of zit je met een aantal vragen? Heel begrijpelijk omdat het aanbod aan producten en behandelingen enorm uitgebreid is. Daarom help ik je graag op weg naar een stralende en gezonde huid. Je kan bij Schoonheidssalon Violet een  huidanalyse boeken. Bij een gelaatsbehandeling zit een huidanalyse mee inbegrepen als extra!


ACTIE maand april: Gratis huidanalyse ter waarde van €50

Het toestel neemt 3 foto's en daaruit kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden: poriën, vlekken, rimpels en fijne lijntjes, talg/acné, pigmentatie, vocht/hydratatie, huidtextuur, gevoeligheid, teint, zonneschade (UV). De huidanalyse is wetenschappelijk onderbouwd en via deze manier kan ik u meer vertellen over wat uw huid exact nodig heeft!

Gelaatsbehandelingen

In het salon werk ik met twee verschillende lijnen, PHYTOMER en BIO BALANCE. Afhankelijk van de huidanalyse zullen we samen bekijken welke lijn het meest aansluit bij jouw huidtype.

Producten Bio Balance
BIO BALANCE
Dankzij het uitgebreide gamma van Bio Balance is er voor elk huidtype een doelgerichte aanpak wat zich snel zal vertalen in een gezonde stralende huid. De producten bevatten veel natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën.
  • Basis gelaatsbehandeling: gelaatsverzorging afhankelijk van de noden van de huid die tijdens de huidanalyse naar boven komen. Inclusief ontspannende gelaatsmassage en masker.
  • Anti aging gelaatsbehandeling: deze verzorging met een super collageen vliesmasker beschermt uw huid tegen veroudering, vervagen van rimpels en zorgt ervoor dat rimpels minder snel gevormd worden. Foutjes in de huidstructuur worden zichtbaar verbeterd. De huid wordt strak en ziet er gehydrateerd, fris en zacht uit.
  • Zuiverende gelaatsbehandeling: verzorging met kleimasker om de huid te reinigen en de celvernieuwing en doorbloeding te stimuleren met als resultaat een gezonde teint en gezuiverde huid.
PHYTOMER
Sinds bijna 50 jaar transformeert PHYTOMER de zee in een huidverzorging om de schoonheid van de vrouwen te onthullen. Voor een authentieke natuurlijke en levendige schoonheid.
  • Intention Jeunesse: 3 stappen in een ultradoeltreffende verzorging om de huid te vernieuwen, de rimpels op te vullen en het gelaat te herstructureren. Duurtijd 60 minuten
  • Hydra Originel: de huid neemt een duik in een intens hydraterend bad en wordt opnieuw comfortabel en stralend. Ze is opgevuld en ontspannen. Duurtijd 60 minuten
Producten Phytomer
  • Douceur Marine: een cocon verzorging die de gevoelige huid verzacht en de bescherming verbetert voor een gekalmeerde en gehydrateerde huid.  Duurtijd 60 minuten
bottom of page