top of page
Colombian Butt Lift

Hoe ga ik te werk?

We starten altijd eerst met een intakegesprek voordat we starten aan de sessies. Dit is belangrijk om een duidelijk beeld te schetsen over het gewenste resultaat. De behandeling zelf is pijnloos en volledig zonder risico. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van vacuümtherapie. Hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd. De behandeling is daarnaast ook efficiënt tegen cellulite (vetophoping in de cellen). Ook wordt gebruik gemaakt van Shaping Cups, deze mobiliseren de vetcellen naar de gewenste plek. Als het vet naar de gewenste plek gemobiliseerd is, worden de volume cups geplaatst. Deze zorgen ervoor dat de billen hun ronde vorm krijgen en gelift worden.

Wat zijn de resultaten?

Een groot voordeel van deze behandeling is, dat je meteen na de 1e sessie al resultaat ziet. Ieder lichaam is verschilend dus de resultaten van de Colombian Butt Lift zijn voor iedereen anders. Daarom zijn er gemiddeld 5 tot 10 behandelingen nodig. Nadat het gewenste resultaat bereikt is, raad ik aan om zeker elke 3 maanden te komen voor een sessie om dit resultaat te behouden. Als je echt helemaal niet sportief bent ingesteld, kan je ook om de 2 maanden een sessie inplannen om het resultaat te behouden.

Liftende billen

Duurtijd en prijs?

Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten. De kostprijs voor één sessie bedraagt €90,00.

 

PROMO De behandeling is beschikbaar vanaf mei 2024! We gaan uiteraard van start met een actie!!

Boek je nu 5 sessies betaal je er maar 4! NU € 360 voor 5 sessies  ipv € 450

Wil jij met de perfecte billen de zomer starten? Boek dan nu al je afspraak, zo ben je zeker van je plekje! Wil je graag enkele voor en na foto's? Dat kan zeker, vraag ernaar tijdens je afspraak!

bottom of page